House in Kobe by FujiwaraMuro Architects


House in Kobe by FujiwaraMuro Architects

Japanese practice FujiwaraMuro Architects have built a family residence located in a hilly topography. The triangular shape of the building is a result of the site’s irregular shape. Ground floor has a bedroom, children’s room, a lavatory and a bathroom. The first floor houses an open layout kitchen with L-shaped configuration, a dining room and a living room. Large glass windows in the living and dining room provide clear views to the north side of the house. 3rd floor has a guest room which can also be used as a bedroom or a living room.

House in Kobe by FujiwaraMuro Architects

House in Kobe by FujiwaraMuro Architects

House in Kobe by FujiwaraMuro Architects

House in Kobe by FujiwaraMuro Architects

House in Kobe by FujiwaraMuro Architects

House in Kobe by FujiwaraMuro Architects

House in Kobe by FujiwaraMuro Architects

House in Kobe by FujiwaraMuro Architects

House in Kobe by FujiwaraMuro Architects

House in Kobe by FujiwaraMuro Architects

House in Kobe by FujiwaraMuro Architects

House in Kobe by FujiwaraMuro Architects