House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK


House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

Japanese architectural practice SNARK has renovated a family house belonged to a couple who love mountains. The home is located on the 4th floor of a second-hand condominium in Chofu City. The building is located close to the Tama river and the municipal park.

In the original apartment, there was a room called mountain room for storing all the gears. The architects have expanded the room to allow various activities such as maintenance of gear, preparation of mountain climbing, gathering with mountain friends, etc by expanding to a size to more than double.

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK

House in Chofu for a Mountaineer Couple by SNARK